Share
Kære

Året går på hæld – og det har været et begivenhedsrigt år for os i Cold Hawaii Vildmarksbad & Sauna! Vi har oplevet en kæmpe vækst – og fået rigtig mange nye kunder, samarbejdspartnere – og medarbejdere. Vi er meget taknemmelige og stolte – og i den forbindelse er vi nu i gang med at se fremad og lægge planer for virksomhedens fremtid.

Vi oplever, at vores kunder er glade for vores produkter og den kvalitet, vi leverer – og føler, at vi er nået til et sted, hvor porteføljen er hvor den skal være. Jesper Buch sagde det i Løvens Hule – og vi har lyttet! Vi skal ud i verden med vores gode kvalitets-vildmarksbade og saunaer – dvs. vi vil fokusere på at sælge mere af det, vi har udviklet frem for at udvikle
mere nyt.

Ivan har været primus motor – og har udviklet og søsat de gode produkter, vi i dag har på hylderne. Virksomheden har nu brug for at konsolidere og opskalere – og Ivan har overladt stafetten til nye kræfter – og træder ud af virksomheden.

Vi glæder os til at fortælle mere – og til at få lagt strategien til at indtage nye markeder og tage hul på et nyt kapitel i Cold Hawaii Vildmarksbad & Sauna.

Glædelig Jul & Godt Nytår

fra Ivan & Ane

Cold Hawaii Vildmarksbad & Sauna
Ane

Direktion, Økonomi, HR
Peter

Produktion og Service
Kim

Salg

Anne Karina

Udlejning og Events
Hanne

Kundeservice
Vi holder nytårs- og lagerudsalg ✨

Hold øje med kommende Nytårssalg – det starter den 27/12 og der vil være gode tilbud på vildmarksbade og koldtvandskar. Vi udvider med et lagersalg den 15. januar, hvor de gode tilbud fortsat gælder – og hvor vi også sælger ud af brugte demo-modeller.

Vi er nye på Trustpilot, og vi håber I har lyst til at dele jeres gode oplevelser lige her!

Er der noget du er særligt interesseret i at høre mere om? Send os dit input til info@coldhawaiivildmarksbad.dk
___________________________________________________________

Hårup Bygade 28
8600 Silkeborg

Åbningstider:
Hverdage fra kl 09.00 – 16.00

Vi fremviser gerne uden for åbningstid, ring eller skriv for at aftale nærmere

+45 70 60 50 52

CVR nr. 36700408


Email Marketing by ActiveCampaign